تفاوت خودروهای دیزلی و بنزینی
فراتر اشاره کردیم که هم خودروهای بنزینی و هم دیزلی به یکدیگر مشابهت داراهستند و صرفا در بعضا جهات با هم متعدد میباشند. لوازم یدکی چانگان با این که هر دو پیشرانه، انرژی ما یحتاج را از روش انفجارهای در دست گرفتن گردیده و خرد به وجود می آورند ولی با این درحال حاضر تفاوت مهم که دارا هستند، طریقای میباشد که توسط آن، احتراق را در محیط سیلندر ساختوساز مینمایند.
در ماشینهایی که با موتورهای دیزلی فعالیت مینمایند، به عبارتی آغاز هوا متراکم گردیده و آنگاه به درون محیط سیلندر تزریق می گردد البته در پیشرانههایی که بنزینی میباشند، به عبارتی نخستین اکسیژن و سوخت با یکدیگر ادغام گردیده و سپس در محیط سیلندر ادغام میشوند و آن گاه توسط پیستون متراکم گردیده و در بالاترین نقطهای که پیستون تکان مینماید، شمع جرقه میزند و احتراق ساختوساز می گردد.
همینطور در موتورهای دیزلی، نسبت تراکم وسعت محیط احتراق بسیار بیشتر از موتورهای بنزینی میباشد. این عدد در پیشرانههای دیزلی 20 به 1 میباشد و این در حالیست که در پیشرانههای بنزینی، همین نسبت 9 به 1 میباشد. این اعداد نماد می دهند که در ماشینهایی که دیزلی می باشند، هوا درحد متعددی متراکم می گردد و در فیض، فشار زیاد گردیده و دمای هوا به قدری بالا میرود که گازوئیل مشتعل میگردد.
همینطور مدام وسعت ورودی هوا در موتورهای دیزلی اثبات میباشد و صرفا از روش یک روزنه وارد میگردد و این در حالی میباشد که در خودروهایی که با بنزین فعالیت مینمایند، با اعتنا به حالت گاز، وسعت هوایی که وارد سیلندر میگردد، مختلف میباشد.
گونه های متفاوت خودروهای دیزلی
ضمن ماشینها، هنوز هم از موتورهای دیزلی در زیردریاییها، کامیونها، قطارها و کشتیها به کارگیری میشود ولی با این حالا، میان خودروهای دیزلی قادر خواهیم بود به ماشینهایی همانند: گونه های نیسان، وانت زامیاد، ماکسیما، وانت، تویوتا، گونه های ماشینهای ون، سانی، پژو پارس، فوتون، جیلی امگرند، نیسان پیکاپ، هیوندای، کوییک خود کار، کاپرا دو کابین، مینیکوپر، Dodge Journey، مزدا3، سوبارو فراستر، Dodge Dart، GMC Terrain و آئودی R8 TDI اشاره کنیم.
دراین نوشتهی علمی برای شما هر آنچه که مورد نیاز بود تا درباره ماشینهای دیزلی بدانید را به گستردن ذکر کردیم. خودروهای دیزلی مزایای اکثری داراهستند که سبب ساز گردیده تا امروزه به یکی آیتمهای خرید عموم گوناگون، دربیاید.
نقطه پایان ایجاد و عرضه خودروهای بنزینی و دیزلی هوندا تا سال 2040
هوندا تا سال 2040 میلادی (1419 خورشیدی) ساخت و ساز خودروهای بنزینی و دیزلی را متوقف مینماید. غرض این مجموعه، استحصال به محصول ها کربن خنثی و تماما منزه و با معیار آلایندگی صفر میباشد.
این خبر را توشیهیرو میبه، مدیریت خودروسازی هوندا در کنفرانس مطبوعاتی اعلامکرد. طبق بیانات وی، مقصود هوندا «بسط در منطقههای خودرو، پیشرانه، انرژی و رباتیک» میباشد.
این خودروساز ژاپنی قصد دارااست تا سال 2050 تولیدها کربن خنثی را در کارگاههایی با آلایندگی صفر ایجاد نماید. به همین استدلال، تمرکز خویش را معطوف به ساخت و ساز پیشرانههای دوستدار گوشه و کنار زیست و همین طور اصلاح زنجیره حمایت از مواد 100 درصد با دوام و استوار مینماید.
هوندا تا قبل از این اعلام کرده که از سال 2022 تنها خودروهای برقی در بازار اروپا میفروشد و از همین امروز، بهدنبال برقیسازی همگی محصولاتش در سراسر دنیا میباشد. به همین مراد، تا سال 2030 میلادی، 40 درصد از فروش هوندا سهم خودروهای کل برقی یا این که سلول سوختی (FCEV) خواهد بود و تا سال 2040 به 80 درصد می رسد و آخر و عاقبت در سال 2050 همگی خودروهای هوندا برقی میشوند.