سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معایب انژکتور در ماشین

سیستم انژکتوری یک سیستم الکترونیکی میباشد که همین موضوع منجر می شود تا در شکل فساد، تعمیر سرپایی آن مشقت بار باشد و نیاز به دستگاه دیاگ داشته باشیم. لوازم یدکی برلیانس هرچند فساد این سیستم معدود میباشد؛ ولی در بخش اعظمی از مواقع در شکل فساد، خودرو زمین‌گیر میگردد و مثل کاربراتور نمی‌اقتدار آن را پر‌نور کرد. به دلیل آن که در خودروهای کاربراتوری تنها وجود برق و جرقه و سوخت برای پر‌نور‌شدن خودرو کافی میباشد.
بها انژکتور و قطعات سیستم انژکتوری بیشتر میباشد که سبب ارتقاء بها خودروهای انژکتوری می گردد.
سیستم انژکتوری به چگونگی سوخت آلرژی بیشتری داراست. این در حالی میباشد که موتورهای کاربراتوری این آلرژی را ندارند.
یکی‌از حساس‌ترین قسمت‌های موتورهای انژکتوری، پمپ بنزین آنهاست که در شکل فساد، خودرو زمین‌گیر می گردد. ولی در شکل فساد پمپ بنزین در موتورهای کاربراتوری، پر‌نور‌کردن ماشین به راحتی ممکن میباشد.

تفاوت انژکتور با کاربراتور

یک کدام از دلایل تکان به سمت انژکتور، کاهش مصرف سوخت در کارکرد موتور میباشد. انژکتور زیرا بسیار ظریف‌خیس از کاربراتور فعالیت می‌نماید و با کامپیوتر خودرو و بدور موتور و حالت کاری آن درخصوص میباشد، پاشش ظریف‌تری دارااست که از ورود بیشتراز حد سوخت یا این که کمتر از حد نیاز به باطن موتور و پیامدهای آتی آن خودداری می‌نماید. به همین خیال با به کارگیری از انژکتور حتی مثال‌های مکانیکی، گشوده هم شاهد کاهش مصرف سوخت خوا هیم بود.
از طرفی زیرا سوخت به صورت ظریف‌خیس، ذرات ریزتر و متناسب با نیاز موتور و وسعت هوای ورودی به سیلندرها تزریق می‌گردد، بهسوزی دارااست و خیر‌صرفا بازده موتور را بالا میبرد، بلکه زیرا سوخت‌وساز به صورت بی نقص‌تری شکل می گیرد، آلاینده‌ها و هیدروکربن‌های نسوخته نیز کاهش می یابد. خلال اینکه به واسطه همین نوع تزریق، هوا و سوخت به صورت خوب و بدون نقص‌تری با هم مخلوط میگردند که بازده و راندمان حرارتی و کاری پیشرانه نیز بالا می‌رود.
از سایر تفاوت‌های سیستم انژکتوری این میباشد که زیرا پاشش بوسیله نازل‌ها اجرا میشود، تزریق به واحد سنجش هم اندازه و یکنواخت بین تمامی سیلندرها شکل میگیرد و همین عمل منجر کارکرد قابل انعطاف‌خیس موتور میگردد و سبب به خودداری از لرزش‌های ناشی از بدسوزی سیلندرها گردد. البته محاسن دیگری نیز با استعمال از انژکتور و به خیال حذف کاربراتور روی شغل می آید.

این در حالی میباشد که کاربراتور در بالای موتور جای‌دارد تا سوخت تخت‌گاز به واسطه مکش هوای به وسیله سیلندرها به تحت جاری و با هوای ترکیب‌گردیده وارد سیلندرها گردد. با حذف این قطعه از روی موتور، طول پیشرانه معدود میگردد که در سود هم نقطه ثقل موتور را تحت می آورد و هم به طراحان قابلیت و امکان بیشتری برای جانمایی قطعات گوناگون پیشرانه و کاهش طول درب موتور می دهد. در حالی که در انژکتور، با اتمیزه‌شدن سوخت، دمای آن مقداری ارتقا می یابد و با وجود گرم‌کن‌هایی در ورودی هوای موتور و هم اینگونه تهیه و تنظیم اتوماتیک بدور موتور، هوا و سوخت، مشاجره وجود سیستم مکانیکی ساسات نیز از دربین می‌رود.