صندوق جلو و خودروهای بدون صندوق عقب
اینطور وجود ندارد که صندوق در همگی ماشینها در بخش عقب جاسازی خواهد شد. لوازم یدکی چانگان در خودروهای موتورعقب مثل فولکس واگن بیتل و شورولت کورویر، صندوق در نصیب جلویی درنظرگرفته شده بود. این پیاده سازی همدر حال حاضر نیز در بخش اعظمی از خودروهای اسپرت و سوپر اسپرت آیتم به کارگیری قرار میگیرد.
پورشه 911 شایسته ترین مثال از خودروهای صندوق جلو به شمار میاید که برای بازه زمانیفرصت بسیار وقتگیر در بازار وجود دارااست. محیط حمل توشه این خودرو در پایین کاپوت جاسازی گردیدهاست. در بعد از ظهر امروزی و مدرن، اکثر خودروهای برقی هم صندوق جلو و هم صندوق عقب داراهستند. در سالهای اخیر، این پیاده سازی با اسم Frunk (برعکس صندوق عقب که Trunk اسم داراست) شناخته می شود و در واقعیت به یک ابزار جذب مشتری تبدیل گردیده است.
فناوری های مربوط به صندوق عقب
برقیسازی در صندوق عقب در صنعت خودروسازی گران قیمت معرفی شد و چنان رواجی پیدا کرد که حتی ماشینهای سگمنت بی آلایش نیز از این تکنولوژی فایده گرفتند. در صندوق عقب برقی برای گشوده و مسدود شدن به کمترین دخالت دست استفاده کننده نیاز دارااست. یعنی حتی در شرایطیکه دو دست مخاطب مالامال و سرگرم نگهداشتن وسایل باشد، بازهم به راحتی می تواند به فضای حمل توشه دسترسی پیدا نماید.
با سپری شد مجال، فناوری در صندوق عقب برقی به یک خصوصیت اتوماتیک و سوای دخالت دست تبدیل شد. این قابلیت و امکان جالب و تازه، کیک سنسور (Kick Sensor) اسم داراست و دربرگیرنده حسگری میگردد که بعد از تشخیص تکان پا در مقابل خویش، در صندوق عقب ماشین را به صورت اتوماتیک گشوده مینماید. ولی بعضی اشخاص معتقد میباشند که کیک سنسور یک امکان بیهوده و بیمفهوم میباشد، البته ظاهرا این اشخاص هیچ زمان وسایل سنگینی را با یک پارچه، و نوزاد دلبند خویش را با دست دیگر نگه نداشتهاند.
دیدنی میباشد بدانید که ایده در صندوق عقب برقی به دهه 1950 بازمیشود. پاکارد در نمایشگاه خودرو 1956 از متاع تازه خویش به اسم پردیکتور (Predictor) رونمایی کرد که پیاده سازی آن به وسیله دیک تیگ صورت گرفته بود. پردیکتور با خصوصیتهای جذابی به عنوان مثال در صندوق عقب برقی عرضه شد که توانست تحولی را در صنعت خودرو به وجود آورد.