شارژ خودروی برقی در خانه؛ روشها، هزینه شارژر و آنچه باید بدانید
با بدون شوخیخیس شدن روند واردات خودروهای برقی و آزاد شدن ارزشگذاری آنان، سؤالات فراوانی پیرامون کارایی و کیفیت شارژ این وسایل نقلیه به وجود می آید. یدکی جیلی مطالعات آرم می دهد دستکم 60 درصد کسانی که پیرو خرید خودروهای برقی در کشورهای غربی میباشند فاصلههای بزرگراهی را طی مینمایند و براین اساس شارژ خودروی برقی در منزل عنایت متعددی داراست. شارژ باتری در منزل موردای دوستداشتنی برای اینگونه مالکانی میباشد چراکه فرایندی بی آلایشخیس و شلخیس میباشد. یکیاز دیگر از جنبههای دیدنی شارژ خودروی برقی در منزل آن میباشد که بهای کمتری نسبت به ردههای شارژ خواهد داشت. بسته به کمپانی تأمینکننده انرژی، احتمالاً بهای شارژ در شب و هنگامی که نیازی به خودرو ندارید کمتر خواهد بود. بنابراین فرصت بیدار شدن از خواب خودروی برقی به طور کاملً شارژ شود و نیاز کمتری به سپری کردن وقت جهت شارژ در خیابان خواهد بود.
کلیهچیز سرراست و معمولی به لحاظ میرسد ولی هنگامی که مشاجره شارژ خودروی برقی در منزل مطرح می شود می بایست فاکتورهای متعددی به عنوان مثال شارژ مطلوب و مسائل مالی را در حیث گرفت. در پی میخواهیم شمارا با فرآیند شارژ این تیم از وسایل نقلیه در خانه آشنا کنیم. ولی توجه داشته باشید که مقاله پیش رو بر طبق استانداردهای خودروهای برقی و شارژرهای فرنگی تهیه و تنظیم گردیده هرچند خودروهای برقی عرضه گردیده در کشورمان نیز از نوع وارد شده خواهند بود و اکثر آنها استانداردهای یکسانی را برای شارژرها در لحاظ گرفتهاند.
چه طور خودروی برقی را در منزل شارژ کنیم؟
در مورد شارژ خانگی خودروهای برقی چند آیتم وجود دارااست. اکثر رانندگان از وال جعبه به کارگیری مینمایند ولی برخی هم دوشاخه را مستقیماً به سوکت وصل کردهاند. ولی این نوع طرز شارژ بسیار نماید میباشد و اکثری از خودروسازان جریان برق بدون واسطه به سوکت را به 2.3 کیلووات محصور نمودهاند و بر همین اصل در شرایطیکه یک خودروی برقی همانند کیا نیرو از باتری 64 کیلووات ساعت به کار گیری کردهباشد، شارژ باتری آن بیش تر از 24 ساعت زمان خواهد برد. فرصت شارژ باتریهای لیتیوم یون گرانقدرخیس در خودروهایی همانند تسلا سبک S و مرسدس EQS با این طرز به تعدادی روز خواهد رسید. به همین خیال میباشد که تعداد بسیار پاره ای از خریداران مستقیماً دوشاخه خودروی برقی را به پریز وصل مینمایند. در اکثر مورد ها یک واحد وال جعبه وجود داراست که راه حل بهتری به شمار میرود. سرعت شارژ این دستگاه بیش تر از سه موازی پریزهای ساده میباشد و به راحتی روی دیوار منزل نصب میگردد. نیازی هم وجود ندارد که کابلهای وال جعبه از در و دیوار و پنجره منزلها رد شوند.
هر تعدادی وقت یکتوشه می بایست خودروی خویش را در منزل شارژ کنیم؟
این قضیه به زمانفرصت رانندگی، گنجایش باتری خودرو و کیفیت شارژ آن و حتی دمای اطراف بستگی دارااست. مطابق مطالعات صورت گرفته، خودروهای برقی در روز بهطور میانگین 42 کیلومتر رانده می شوند. بعضی ورژنهای اول از این خودروها همانند نسل اولیه نیسان لیف دارنده باتری خرد و شعاع حرکتی حقیقی وواقعی 130 کیلومتری می باشند و اگرچه این رقم در مقایسه با خودروهای مدرن بسیار نادر به لحاظ می رسد البته درصورتیکه فاصله طی گردیده روزمره معدود باشد لیف برقی میتواند تا سه یا این که چهار روز شارژ کافی برای تردد داشته باشد. ولی این محاسبات در حالی اعمال می گردد که شارژ باتری 100 درصد باشد درحالیکه بخش اعظمی از منابع سفارش مینمایند به خواسته نگهداری تندرست باتری در درازمدت شارژ آن در 80 درصد نقطه نهایی یابد.
برای طی فاصلههای بیشتر و فرصت شارژ کمتر بایستی خودرویی برقی با باتری تعالیخیس را گزینش کرد. میانگین سایز باتریها به حدود 40 کیلووات ساعت میرسد ولی باتری 62 کیلووات ساعتی بکار رفته در فولکسواگن ID.3 میتواند شعاع حرکتی حدود 400 کیلومتری را مهیا سازد که با حدس میانگین رانندگی 40 کیلومتری در روز، حدود 9 روز سوای نیاز به شارژ عمل خواهد کرد. یکیاز دیگر از فاکتورهای اساسی دراین باره دمای اطراف میباشد. باتری خودروهای برقی در هوای سرد تلاش تحتتری داراهستند و شعاع حرکتی آن ها دربین 10 تا 30 درصد کاهش می یابد براین اساس در فصلزمستان می بایست انتظار دفعات شارژ بیشتری را داشته باشید.
شارژر وال جعبه چیست؟
شارژ وال جعبه یک دستگاه جدا میباشد که بهشکل بدون واسطه به کانال برقرسانی خانه متصل میگردد. این دستگاه در دیوار منزل نصب گردیده و سبب میگردد با سرعت بیشتری خودروی برقی خویش را شارژ فرمائید. اما مالکان می توانند شارژرهای سریع را نیز خریداری نمایند که مجال شارژ باتری را کاهش می دهند. سیستمهای هوشمندی نیز وجود دارا هستند که با قابلیت و امکان نرم افزارریزی از رویه بدور میقدرت انتخاب کرد خودرو صرفا در طیهای مشخصی شارژ گردد. از سایر شارژهای جانور میقدرت به مثالهای متصل به پانلهای شمسی اشاره نمود که هزینههای صاحب را کاهش داده و تأثیر مثبتی روی اطرافزیست داراهستند. سرعت شارژ اکثر وال جعبهها به 7 کیلووات میرسد هرچند مثالهای معمولیخیس و ارزانخیس با سرعت شارژ حدود 3 کیلووات نیز وجود داراهستند. والاترین ایراد وال جعبهها این میباشد که خریدار می بایست پارکینگ یا این که گاراژی فردی داشته باشد چون نمیقدرت کابلهای شارژ را از خیابان یا این که معابر همگانی رد کرد.